تبلیغات
تبلیغات
تبلیغات
تبلیغات
تبلیغات
مستعمره مدیران چگونه حفظ می شود

مستعمره مدیران چگونه حفظ می شود

چون دربعضی  كشور ها متاسفانه همه جيز انحصاري شده است و كسي دوست ندارد در ان چيزي كه در تصرف خودش است كسي بالاتر از ان باشد هميشه مديران و رئيسان ما دوست دارند بالاترين قسمت هرم باشند و چون اگر از افراد مطيع و ضعيف استفاده نكنند هميشه اين دل نگراني را دارند كه مبادا اين فرد زير دست جايي بدرخشند و در نهايت جاي ان را بخواهد بگيرد بخاطر همين مديران  از افراد ضعيف استفاده ميكنند تا با خيال راحتتري مستعمره خد را حفظ كنند.


برچسب ها : ,
مدیران غیر متخصص

مدیران غیر متخصص

بعضی از مدیران سواد خوبی هم دارند اما در حوزه از مدیریت قرار گرفتند که به هیچ عنوان با رشته تحصیلی شان ارتباط ندارد یعنی تخصصشان با مدیریت شان متفاوت است. از اینرو برای حفظ منافع و سمت خود افرادی را به روی کار می آورند تا اتخاذ تدابیری بتوانند به مصلحت خود عمل نمایند.


برچسب ها : ,
پارتی بازی در انتخاب مدیران تجاری

پارتی بازی در انتخاب مدیران تجاری

چند دلیل در انتخاب یک مدیر ضعیف نق دارد:
1. فساد بی امان اداری: در این حالت وجود نقص در سیستم، انتخاب افراد شایسته سالارانه نبوده و بر اساس سفارش عمه و خاله (شما بخوانید پارتی بازی) انجام میگیرد.
2. افراد اصولا از این که مورد ستایش قرار بگیرند مشعوف میشوند و از طرفی افراد ستایشگر هم کم نیستند. در نتیجه بعد از طی یک سری فعل و انفعلات ستایشگر به عنوان یک مدیر میانی پرنفوذ انتخاب مبگردد.

3. همه این مراحل دست به دست هم میدهند تا اصولا افراد ضعیف و مطیع دور و بر یک مدیر را بگیرد و در نتیجه دایره انتخاب هم محدود به همین ضعفا میگردد.
از طرفی حب جاه و مقام هم اجازه نمیدهد که یک مدیر به طور صواب به بررسی عملکرد زیر مجموعه خود بپردازد.


برچسب ها : ,
استفاده از افراد خودی در سازمانهای تجاری

استفاده از افراد خودی در سازمانهای تجاری

هر مدیر بالا دستی از افراد خودی استفاده می کند. اینکار دو حسن دارد نخست بخاطر وابستگی به مدیر، امکان مخالفت با مدیر وجود ندارد و دوم ترس از اینکه جابجایی مدیر منجر به جابجایی افراد شود و لذا جایگاه مدیر با چالش جدی روبرو نمی شود.
اما نکته ای که کمتر دیده می شود این است که مدیر معمولا براساس این باند پیش گفته شده به مدیریت رسیده و الزاما تخصصی در حوزه مورد مدیریت ندارد. در چنین فضایی این مدیر نیز به دنبال جذب افراد ضعیف تر در قالب باند خود برآمده تا اهداف فوق را تحقق بخشد.در عین حال اگر فرد متخصصی نیز در زیرمجموعه وجود داشته باشد، هدف مدیر کوبیدن و در صورت امکان( با توجه به الزامات سازمانی و کاری)اخراج او خواهد بود.


برچسب ها : ,
مدیریت سازمانها شبیه مدیریت های علمی دنیا نیست

مدیریت سازمانها شبیه مدیریت های علمی دنیا نیست

علم مدیریت در بعضی کشورها شبیه دنیا نیست و در این علم فامیل شدن یا بودن یا آشنا بودن و هم کلاسی و هم محله ای و هم فکر بودن مقدم بر تمام علوم مدیریت است
در بعضی پست ها انتقاد نکردن جزو اصول اصلی باقی ماندن در پست ها است فقط تابعیت محض چه غلط چه درست
تحسین مدیر قابلیت دیگر علم مدیریت در ایران است حتی باید مجرمی را پیدا کرد و در مقابل او از مدیر دفاع کرد


برچسب ها : ,
انتخاب مدیران ضعیف

 

 

انتخاب مدیران ضعیف

افراد مافوق و مدیران ارشد برای اینکه افراد زیردستی یک زمانی باصطلاح شاخ نشوند و یا رقیب نشوند و خلاصه مطیع و سر به راه فرامین ملوکانه باشند افراد ضعیف را در سطوح مدیران میانی انتخاب می کنند و به همین ترتیب هم مدیران پایه، زنجیره ای از مدیران ضعیف و ضعیف تر می شوند. مسئله دیگر این است که مهمترین فاکتور منافع شخصی مدیر در انتخاب مدیران زیردستی است نه مصالح کاری، چرا که عموما در بخش دولتی و عمومی که 85% ساختار اقتصادی ما را تشکیل می دهد، حرفاول را مصالح فردی مدیران ارشد رقم می زند که عموما هم حسب روابط انتخاب شده اند و کارایی و قابلیت لازم را ندارند و از طرفی هم مدیریت و مالکیت از هم جداست و ناکارامدی بنگاه و دستگاه ها لطمه ای به منافع شخصی مدیران ارشد وارد نمی کند. بنابراین یک مدیر ضعیف و مطیع برای حفظ منافع و بقای حاکمیت مدیران ارشد و ... بمراتب بهتر از یک مدیر قوی و مستقل می باشد.!!!
و این می شود دور و تسلسل ضعف، ناکارمدی و ... ناشایست سالاری


برچسب ها : ,
مدیریت‌ امور گمرکی

گرایش‌ مدیریت‌ امور گمرکی

گمرک‌ در خدمت‌ تجارت‌ جهان‌ است‌ و گرایش‌ مدیریت‌ امور گمرکی‌ نیز بخشی‌ از مدیریت‌ تجاری‌ و بازرگانی‌ است‌ که‌ در آن‌ نحوه‌ بررسی‌ کالاهای‌ وارداتی‌ و صادراتی‌ و نحوه‌ تنظیم‌ اظهار نامه‌ها و چگونگی‌ ایجاد تعرفه‌های‌ مالیاتی‌ آموزش‌ داده‌ می‌شود. همچنین‌ دانشجویان‌ می‌آموزند براساس‌ سیاست‌ اقتصادی‌ کشور، کالاهای‌ ممنوعه‌ و غیرممنوعه‌ را شناسایی‌ کنند.

 

دروس‌ اصلی‌ و تخصصی‌ گرایش‌ مدیریت‌ امور گمرکی‌:

مالیه‌ عمومی‌ و خط‌مشی‌ مالی‌ دولت‌ها، اصول‌ بیمه‌ ، حقوق‌ و مقررات‌ مدنی‌، حقوق‌ تجارت‌، توسعه‌ اقتصادی‌ و برنامه‌ریزی‌، حسابداری‌ دولتی‌ ، مسایل‌ بانکی‌ و اعتبارات‌ اسنادی‌، مکاتبات‌ بازرگانی‌ به‌ زبان‌ انگلیسی‌، روش‌های‌ تحقیق‌ و مأخذشناسی‌، اصول‌ تنظیم‌ و کنترل‌ بودجه‌ دولتی‌، قوانین‌ و مقررات‌ گمرکی‌ ، شیمی‌ کانی‌ها و فلزات‌، شناخت‌ الیاف‌ نسجی‌ و مصنوعات‌ آنها، آشنایی‌ با ماشین‌آلات‌ و تجهیزات‌ الکتریکی‌ و الکترونیکی‌، آشنایی‌ با میراث‌ فرهنگی‌، آثار هنری‌ و عتیقه‌جات‌، مقررات‌ عمومی‌ صادرات‌ و واردات‌ سازمان‌ها و کنوانسیون‌های‌ بین‌المللی‌ گمرکی‌، زبان‌ انگلیسی‌ تخصصی‌ ، بازرگانی‌ بین‌الملل‌ ، امور مالی‌ بین‌الملل‌، آشنایی‌ با صنعت‌ حمل‌ و نقل‌، طبقه‌بندی‌ کالا.

 


برچسب ها : ,
مدیریت وبازرگانی دریایی -گرایش گمرکی

 

 

مدیریت وبازرگانی دریایی -گرایش گمرکی

دوره کارشناسی مدیریت و بازرگانی دریایی توسط شورای عالی برنامه ریزی وزارت علوم ، تحقیقات و فناوری در سیصد و نود و چهارمین جلسه مورخ 8/3/1379 تأیید و تصویب گردیده و از همین سال اقدام به پذیرش دانشجو در گرایش های بندر و کشتیرانی ، گمرکی و مناطق ویژه نموده است  .

 

هدف :

هدف از ایجاد دوره کارشناسی رشته مدیریت و بازرگانی دریایی ، تربیت کارشناس بازرگانی دریایی برای خدمت در ارگانهای دریایی ، حمل و نقل ، گمرکات ، تجارت خارجی ، برنامه ریزی کلان جمهوری اسلامی و دیگر شرکتها و موسسات خصوصی و دولتی مرتبط با امور مدیریت بازرگانی دریایی کشوری می باشد .

 

طول دوره (شکل نظام )

طول متوسط دوره کارشناسی رشته مدیریت و  بازرگانی دریایی 4 سال و کلیه دروس برای 8 نیمسال برنامه ریزی شده است . طول هر نیمسال 17 هفته آموزش کامل با احتساب هفته امتحانات است و هر واحد درس نظری بمدت 17ساعت و عملی 34 ساعت می باشد .

تعداد واحدهاي درسي:

تعداد واحدهاي درسي اين رشته 135 واحد در سطوح مختلف بشرح زير مي باشد:

رديف

شرح

تعداد واحد

1

دروس عمومي

20

2

دروس پايه

34

3

درو س اصلي و تخصصي

62

4

دروس مزتبط به هر گرايش و پروژه تحقيقي

18

5

تنظيم خانواده و جمعيت

1

جمع

135

 

 

 

اهمیت و ضرورت رشته :  

ضرورت و اهمیت دوره کارشناسی مدیریت و بازرگانی دریایی با توجه به آگاهی از آخرین پیشرفتهای مدیریت و کاربرد آن براساس نیازهای جامعه بویژه سازمانهای دریایی و احتراز از تقلید صرف و به منظور برنامه ریزی کلان جمهوری اسلامی آشکار می گردد . از طرفی دیگر با عنایت به تخصص مداری و شایسته سالاری تربیت نمودن متخصصین لازم جهت طراحی و تنظیم سیستم های مدیریتی و اعمال حاکمیت ضوابط بر روابط در اداره امور امری لازم به نظر می رسد . بنابراین تربیت نمودن افرادی که توان شناخت مشکلات و نارسایی های سازمانهای دریایی ، گمرکی ، حمل و نقل و تجارت خارجی ضروری بنظر می رسد تا در جهت رفع بهبود اوضاع گام های موثری را بردارند .

 

قابلیتهای استخدامی : 

فارغ التحصیلان رشته مدیریت و بازرگانی دریایی می توانند در قسمتهای زیر در ارگانهای دریایی انجام وظیفه نمایند .

 

گرایش گمرکی :

-         مدیریت امور گمرکی

-         کارشناس امور گمرکی

-         کاردان امور گمرکی

-         ارزیاب گمرکی

-         متصدی تخلیه و بارگیری

-         حق العمل کاری گمرکی

-         دلالی در گمرک

-         ترخیص کار گمرک

-         پرسنلی و کارگزینی

-         بازاریابی و بازرگانی کشتیها

-         جذب در قسمت مالی بنادر و گمرکات

-         حمل و نقل در پایانه های گمرکات مرزی و داخلی


 


برچسب ها : ,
مناطق ویژه اقتصادی: چین

مناطق ویژه اقتصادی: چین
این مناطق دارای وسعت زیادی بوده و تمام فعالیت های اقتصادی در آنها اجرا می شود. دراین مناطق تعرفه گمرکی وجود ندارد


برچسب ها : ,
مناطق آزاد: ایرلند، ترینیداد و توباگو، ترکی-کاستاریکا، ال سالوادور، گواتمالا، هندوراس، مکزیک، پاناما

مناطق آزاد: ایرلند، ترینیداد و توباگو، ترکیه، امارات متحده عربی، اروگوئه و ونزوئلا
این مناطق براساس پیمان نامه کیوتو یک ناحیه گمرکی معاف از قوانین و مقررات داخلی کشورها می باشند و قوانین و مقررات خاصی در آنها رواج دارد. در این ناحیه، تجار و تولید کنندگان از پرداخت حقوق گمرکی و مالیات معاف می باشند.
Maquiladora: کاستاریکا، ال سالوادور، گواتمالا، هندوراس، مکزیک، پاناما
در این مناطق، اولاً شرکتهای خارجی می توانند بدون دریافت مجوز تا ۱۰۰ درصد از مالکیت سرمایه گذاری و مدیریت برخوردار باشند؛ ثانیاً شرکت های موجود در این مناطق، از پرداخت حقوق گمرکی برای واردات موقت ماشین آلات، ابزارآلات، مواد خام و وسایل اداری مانند کامپیوتر و سایر وسایل ارتباط جمعی معاف می باشند.
معمولاً همه تولیدات این مناطق چه به طور مستقیم و چه غیر مستقیم صادر می شود. در این مناطق، فعالیت های گوناگونی از قبیل تولید مواد مختلف از ابتدای فرآیند تولید تا انتهای آن، فعالیت های صنعتی و غیر صنعتی مانند فرآوری داده ها، بسته بندی و … انجام می شود.


برچسب ها : ,,,,,,,,
ليست صفحات
تعداد صفحات : 141